A.N.C.A.A.R. Iași : Dăruim în seara de Ajun

Luni, 21 Decembrie 2015 @ 18:00 @ Casa de Cultură a Studenților @ Iași

Dăruim în seara de Ajun

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (A.N.C.A.A.R.) – filiala Iași, împreună cu partenerii săi: Cluburile Lions Iași D, Lions Iași 2000 și Asociația Muzicală „Angeli”, organizează luni, 21 decembrie 2015, ora 18.00, în sala mare a Casei de Cultură a Studenților Iași, spectacolul caritabil “Dăruim în seara de Ajun”.

Programul serii va fi deschis cu un concert din repertoriul românesc și internațional susținut de Orchestra „Artes” a Universității de Arte „George Enescu” din Iași, dirijor Aurel Balae, având-o ca invitată pe soprana Daniela Ciocan, artist liric în cadrul Operei Naționale Române Iași.

Ansamblul folcloric „Doina Carpaților”, condus de dirijorul Marinică Botea şi de coregraful Petre Şuşu, va aduce pe scenă frumoasele tradiții ale obiceiurilor moldovenești din perioada de iarnă.

Copiii din Corul „Angeli”, dirijor Florin Spatariu, alături de invitata lor CRISTINA GRIGORAȘ, solistă a Operei Nationale Române Iași, vor încheia seara dedicată dăruirii cu un concert de colinde.